Terrasreiniger

€ 28,95

Terrasreiniger

€ 28,95

Een mooi terras in de lente/zomer..... dat willen we toch allemaal??

Gebruik nu onze ecologische terrasreiniger voor een optimaal resultaat.

De voordelen op een rijtje:

  • een schoon terras met minimale inspanning. Vernevel de terrasreiniger over het terras, en wacht af..... de regen en de wind doen de rest. Geen zware arbeid met de hogedrukreiniger, bezem en zand.
  • terrasbehoud. Door toepassing van de terrasreiniger zal het terras niet beschadigd raken zoals bij gebruik van de hogedrukreiniger (door de harde straal zal de bovenste laag poreus worden, en juist nog meer vuil aantrekken in de toekomst).
  • ecologisch product. De terrasreiniger bevat geen chemische producten, en is daarmee niet belastend voor de gezondheid en ons milieu.

Beschikbaar in 5L (voor grotere aantallen, gelieve even contactformulier in te vullen)

 

De grafsteen (beton) reiniger verwijdert zonder problemen vuil, (groene) aanslag en vlekke, en reinigt de grafsteen (beton) op een ecologische manier.

Het product kun je aanbrengen per verstuiving, met een borstel of besproeiing en vervolgens...... hoef je niets meer te doen!! dus niet in de weer met borstels, emmers water met sop en schuursponsjes.

Voor het schoonmaken van een grafsteen is maar 1 liter product nodig!

Het product is bestemd voor het onderhoud van natuurlijke stenen, grafstenen, grafversieringen, betonnen elementen.

Door de kracht van de samenstelling en dankzij de samenwerking van ons product met de regen en de wind, zal de zelfreiniging geleidelijk plaatsvinden gedurende meerdere maanden (bij zware vervuiling product meermaals gebruiken)

Het product is geen anti mos. Daarom heeft het wegstromen van het product geen negatieve invloed op de omgeving in geval van een normale toepassing. Uitzonderlijk kunnen er bepaalde vervuilingen zoals schimmel of kortsmos aan de behandelde oppervlakte blijven plakken, deze kunnen enkel mechanisch verwijderd worden.

Indien het product alle 2 tot 3 jaar is aangebracht, zal de grafsteen (beton) er schoon en natuurlijk uitzien. In een boomrijke omgeving verdiend het aanbeveling het product jaarlijks aan te brengen.

Beschikbaar in 5L (voor een andere hoeveelheid gelieve het contactformulier te gebruiken)

Gebruiksklaar product en te gebruiken nadat het terras is schoongemaakt (met bijvoorbeeld de terrasreiniger). 

Het product wordt aangebracht met behulp van een roller, borstel of een verstuiving. Breng een eerste laag aan totdat de ondergrond volledig is verzadigd. Wanneer het product is ingedrongen, breng dan indien nodig een tweede laag aan totdat de ondergrond weer verzadigd is. Het indringen en de kristallisatie kunnen meerdere weken in beslag nemen.

Uw terras zal langer mooi blijven en minder snel vuil opnemen.

Beschikbaar in 5L (andere hoeveelheid nodig neem even contact op via het formulier)