Waarvoor bedoeld

EcoClean & Protect verkoopt ecologische reinigings- en beschermingsmiddelen voor uw terrassen, daken, gevels, natuursteen, beton en grafstenen. Voor alle producten geldt dat ze ecologisch afbreekbaar zijn dus minder belastend voor ons milieu.

 

Producten: terras zelfreiniger / grafsteen (beton) zelfreiniger

De ecologische reinigingsmiddelen zijn samengesteld op basis van originele geconcentreerde reinigingsmiddelen en bevatten geen zuren, sulfaten, bleekwater of andere agressieve chemische producten die gevaarlijk of corrosief voor metaal kunnen zijn.

Het product is klaar voor gebruik. Het reinigt in de diepte; beton, gekleurde beton, natuursteen, composiet, hout, terracotta, keramische tegels, steenslag, plastiek. Het uitzicht van het behandelde oppervlak verandert niet.

Door de kracht van de samenstelling en dankzij de samenwerking van ons product met de regen en de wind, zal de zelfreiniging geleidelijk plaatsvinden tijdens de volgende maanden. Het zelfreinigend effect wordt geactiveerd door de regen en de wind, een groot voordeel dus, je hoeft niet te schrobben om het vuil weg te krijgen.

 

Producten: terras bescherming

De ecologische beschermingsmiddelen worden gebruikt om de ondergronden vuil- en waterafstotend te maken. Het product is klaar voor gebruik. Na behandeling met ons product zal uw terras langer mooi blijven en minder vatbaar zijn om aangetast/ vervuild te raken.